A szertartásvezetésről

Kedves Ifjú Pár!

Engedjétek meg, hogy bemutassunk egy olyan szolgáltatást, mely az elmúlt években egyre jelentősebb szerepet tölt be hazánkban az esküvők világában.
Az esküvői szertartás az esküvő napjának legkiemelkedőbb eseménye. A vendégek előtt kimondott eskü, az igenek kimondása, a végtelenséget szimbolizáló gyűrűk felhúzása, és az első hitvesi csók. Ezek a legünnepélyesebb percek, a legmeghatározóbb pillanatok, melyeket fotókon, filmen őrzünk meg és emlékezünk rá vissza örömmel még évtizedek múltával is.
Sajnos azonban, bár ez így lenne ideális szinte mindenki emlékezetében él futószalagszerű, néha unalmas, vontatott, inkább kínos mint szép szertartás. Ráadásul egyre több pár választaná esküvője helyszíneként a házasságkötő terem helyett egy kastély parkját, az étterem kertjében található lugast, vagy bármilyen más számukra kedves helyszínt. A jelenlegi szabályozások azonban sok helyen nem teszik lehetővé, hogy kimenjen az anyakönyvvezető és hivatalos szertartást bonyolítson le. És akkor még nem beszéltünk az ünnepnapokról, az éjszakákról, az esküvőkről napfelkeltében...

Kinek ajánljuk tehát a szertartásvezetőt?

Azoknak, akik garantáltan szép, egyedi szertartást szeretnének, olyat, ami róluk mesél, ami az ő történetüket mondja el,
Azoknak, akik olyan helyszínre álmodták meg az esküvőjüket ahová nem megy ki hivatalos anyakönyvvezető,
Azoknak, akik olyan időpontra tervezik az esküvőt amikor a hivatalos anyakönyvvezetők nem dolgoznak (állami ünnepekre, éjszakára, hajnalra)
...Mindenkinek, aki egy felejthetetlen szertartásra vágyik, és fontos neki, hogy annak minden részletét előre egyeztethesse az eskető szertartásvezetővel!

Hivatalos a szertartásvezető által kötött esküvő?

A szertartásvezető által kötött esküvőt meg kell előznie annak, hogy az anyakönyvvezető előtt aláírjátok a házassági lapot. Ezt megtehetitek bármikor munkaidőben, 2 tanú kíséretében, bármelyik anyakönyvi hivatalban.

X